Merg pentru cei care nu mai pot sa mearga

 

Daniela Cadar ASOCIAŢIA UNITED CRISTIAN-AID BUNUL SAMARITEAN

6.3333333333333% Complete
760 RON
Sumă strânsă
12,000 RON
Target
12
Donații

Fiind unul dintre cele mai vechi drumuri de pelerinaj din lume, Camino este strabatut anual de peste 150.000 de pelerini de pe tot globul, pentru majoritatrea reprezentand regasire, simplitate si bucurie.

Dupa proiectul de anul trecut „Imprumuta-ma cu timp” si condusa de dorinta de a-i ajuta pe ceilalti, anul acesta voi strabate sase sute de kilometri pe jos, in Spania in perioada 2 – 31 iulie 2018, pe Camino Salvador, Camino Primitivo, Camino Finisterra si Camino Muxia, pentru cei care nu mai pot sa mearga.

Campania „Merg pentru cei care nu mai pot sa mearga” se adreseaza persoanelor cu probleme de mobilitate care utilizeaza un scaun rulant sau sunt imobilizate la pat, pentru a veni in intampinarea dificultatilor financiare, pentru a le asigura un trai decent si pentru a initia activitati sociale prin care sa prevenim marginalizarea.

Proiectul reuneste doua asociatii: Asociatia Bunul Samaritean din Galati si Asociatia Crestin Umanitara Slujirea Vietii din Iasi , care si-au unit fortele pentru a ajuta 10 persoane cu dizabilitati din Iasi si Galati timp de sase luni. Sprijinul presupune includerea beneficiarilor in activitati sociale, asigurarea de alimente si  materiale de igiena personala (pampers, servetele umede etc) in valoare de 2000 de lei pe luna, in total 12.000 de lei. Asfel, prin activitatile desfasurate vom preveni excluziunea sociala, vom facilita accesul la produsele specifice ingrijirii persoanelor imobilizate, precum si asigurarea unei alimentatii echilibrate.

Vino alaturi de noi si „mergi pentru cei care nu mai pot sa mearga” ca „pelerin spiritual”

***

Asociatia Bunul Samaritean din Nicoresti, Galati s-a născut din convingerea că fiecare persoană, indiferent de situația materială, poziția socială sau starea de sănătate are dreptul la o viață demnă și decentă.

Pe lângă  Centru de Îngrijire și Asistență Persoane Adulte cu Dizabilități, Asociația Bunul Samaritean a înființat un “Centrul de Zi” care este în prezent frecventat zilnic de 40 de copii din comunitatea locală. Aici, cei mici primesc 2 mese calde, atenție din partea personalului, ajutor la lecții, meditații săptămânale de limbă română și matematică pentru pregătire în vederea examenului de capacitate.

Mai multe informatii puteti afla accesand linkul:

https://www.facebook.com/Fundatiebunulsamaritean/

Asociatia Crestin-Umanitara Slujirea Vietii din Iasi este o organizație de voluntari profesioniști-profesori, medici, farmaciști, educatori, psihologi, dispuși să ofere din timpul lor câteva ore pe săptămână tinerilor dezavantajați.

Beneficiarii asociației sunt  tineri cu oportunități reduse (cu dizabilități, din mediul rural, cu nivel de trai scăzut, tineri NEET), pe care îi asistăm, formăm, încurajăm și susținem pentru a le da aripi și curaj, pentru a se implica în comunitățile lor, pentru a se integra în societate, pentru a-și găsi drumul în viață.

Mai multe detalii puteti afla accesand link-ul:

https://www.facebook.com/Asociatia-Crestin-Umanitara-Slujirea-Vietii-312404935616792/ 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia s-a născut din convingerea că fiecare persoană, indiferent de situaţia materială, poziţia socială, starea de sănătate are dreptul la o viaţă demnă şi decentă.

Proiectul reuneste doua asociatii: Asociatia Bunul Samaritean din Galati si Asociatia Crestin Umanitara Slujirea Vietii din Iasi , care si-au unit fortele pentru a ajuta 10 persoane cu dizabilitati din Iasi si Galati timp de sase luni.

Fiind unul dintre cele mai vechi drumuri de pelerinaj din lume, Camino este strabatut anual de peste 150.000 de pelerini de pe tot globul, pentru majoritatrea reprezentand regasire, simplitate si bucurie. Ca urmare a proiectului „Imprumuta-ma cu timp” si condusa de dorinta de a-i ajuta pe ceilalti, anul acesta Daniela Cadar va strabate sase sute de kilometri pe jos, in Spania in perioada 2 –

 

12 Donații

iiesirucsac

50 RON
Drumul meu va incepe in septembrie. Buen camino in continuare, fie ca drumul tau sa aduca alinare celor pentru care mergi. O imbratisare de departe.
17 Jul 2018

Ionica

50 RON
Succes
17 Jul 2018

Aurelia

50 RON
Succes
17 Jul 2018
Daniela, ne-am cunoscut la Padureni, apreciez enorm efortul tau de a ajuta oameni. Esti de stanca! Felicitări pentru inițiativa! Putere! Curaj! Te imbratisez
13 Jul 2018

Anonymous

100 RON
12 Jul 2018
Pe Camino pentru cei care nu pot sa mearga
12 Jul 2018
Si in weekendul acesta vreau sa fiu aproape de tine!
06 Jul 2018

Anonymous

75 RON
Fii bun! Fii perseverent! Fii mereu alaturi de cei care au nevoie!
06 Jul 2018

Irinel

150 RON
Sper ca voi ajunge in acest an pe Camino Primitivo !
06 Jul 2018
Pe Camino pentru cei care nu pot sa mearga
05 Jul 2018

iiesirucsac

50 RON
Buen Camino!
02 Jul 2018
Felicitări pentru iniţiativă, curaj și bunătate pentru cei aflaţi în suferinţă! Drum bun și Domnul să te ocrotească permanent!
01 Jul 2018