Centrul de zi din Nicorești, Galați

Asociaţia United Cristian Aid Bunul Samaritean din comuna Nicoreşti, judeţul Galaţi a înființat în anul 2007 Centrul de Zi, dorind să diminueze abandonul şcolar.

Beneficiarii acestui centru sunt 40 copiii care provin din familii cu posibilităţi materiale limitate. Aceştia ne vizitează zilnic, primesc o masă caldă, fac baie, îşi fac temele cu profesori specializaţi. Activităţile de socializare sunt multiple, de la ateliere handmade, expoziţii, concursuri, campionate de şahşi tenis, excursii si au acces la calculator şi internet.

Nevoile centrului sunt mari. Bugetul lunar este de 50 euro/copil, dar se fac eforturi suplimentare (sponsorizări, donaţii) pentru a putea asigura copiilor tot ceea le ce este necesar.

Dorim să dezvoltăm educaţia non-formală şi să le oferim copiilor posibilitatea de a merge în excursii, de a lucra în atelierele handmade de tâmplărie, cusături şi împletituri, de a participa la campionate de şah şi tenis. Toate aceste activităţi stimulează creativitatea, munca în echipă, dezvoltarea personală, maturizarea gândirii, cresc încrederea în sine şi abilităţile proprii fiecărui copil. Acestea sunt doar câteva beneficii ale educaţiei non-formale, pe care noi dorim să o aducem cât mai aproape de copiii noştri.

Ei sunt deschişi la tot ce e nou şi noi dorim să le oferim tot ceea ce le poate asigura o dezvoltare armonioasă!

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

34

Suma:

9,565 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Centrul de zi din Nicorești, Galați

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

6,935 RON

Suma:

2

Galantomi:
16 Donatii

In beneficiul: Centrul de zi din Nicorești, Galați

Comerades Marathon este un concurs de alergare de anduranta pe o distanta de 88 de km, care are loc in Africa de Sud.

2,630 RON

Suma:

1

Galantomi:
18 Donatii

Pagini fundraising

Each one teach one

La multi ani mie!   Anul acesta imi donez ziua de nastere, astfel încât, dacă vrei sa imi faci un cadou, fă-o la butonul de mai jos.   O com

3,000 RON Target
6,200 RON Suma
15 Donatii
100% Complete

O zi de aventura

Cu mare bucurie îmi donez ziua de naștere pentru copiii din Centrul de Zi. Nu doresc cadouri, flori și nici bomboane, vreau în schimb o donaţie

500 RON Target
735 RON Suma
1 Donatii
100% Complete

Cumpără kilometri şi ajută-i să meargă la şcoală!

Numele meu este Răzvan și am ales să susțin proiectul “Centrul de Zi” implementat de către Fundația Bunul Samaritean din comuna Nicorești,

3,000 RON Target
2,630 RON Suma
18 Donatii
87.666666666667% Complete