Sprijin pentru 10 persoane cu dizabilitati din Iasi si Galati @ Pe Camino pentru cei care nu pot sa mearga

Fiind unul dintre cele mai vechi drumuri de pelerinaj din lume, Camino este strabatut anual de peste 150.000 de pelerini de pe tot globul, pentru majoritatrea reprezentand regasire, simplitate si bucurie.

Ca urmare a proiectului „Imprumuta-ma cu timp” si condusa de dorinta de a-i ajuta pe ceilalti, anul acesta Daniela Cadar va strabate sase sute de kilometri pe jos, in Spania in perioada 2 – 31 iulie 2018, pe Camino Salvador, Camino Primitivo, Camino Finisterra si Camino Muxia, pentru cei care nu mai pot sa mearga.

Campania „Merg pentru cei care nu mai pot sa mearga” se adreseaza persoanelor cu probleme de mobilitate care utilizeaza un scaun rulant sau sunt imobilizate la pat, pentru a veni in intampinarea dificultatilor financiare, pentru a le asigura un trai decent si pentru a initia activitati sociale prin care sa prevenim marginalizarea.

Proiectul reuneste doua asociatii: Asociatia Bunul Samaritean din Galati si Asociatia Crestin Umanitara Slujirea Vietii din Iasi , care si-au unit fortele pentru a ajuta 10 persoane cu dizabilitati din Iasi si Galati timp de sase luni. 

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

12

Suma:

760 RON

Pagini fundraising

Merg pentru cei care nu mai pot sa mearga

Fiind unul dintre cele mai vechi drumuri de pelerinaj din lume, Camino este strabatut anual de peste 150.000 de pelerini de pe tot globul, pentru majo

12,000 RON Target
760 RON Suma
12 Donatii
6.3333333333333% Complete