Cel mai frumos cadou de ziua mea - Valuri, soare, mare bucurie

 

Aurelia Stoian ASOCIAŢIA UNITED CRISTIAN-AID BUNUL SAMARITEAN

66.666666666667% Complete
2,000 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Pentru al treilea an consecutiv îmi donez ziua de naștere tinerilor rezidenți din Casa Bridget și tot ceea ce îmi doresc anul acesta de ziua mea, este ca ei să poată merge la mare!

Marea ar însemna pentru ei o poveste plină de culoare și senzații noi.  Dorința mea este de a le putea oferi acestora câteva zile de neuitat iar această primă întâlnire cu marea, cu valurile, scoicile și briza să rămână, într-un mod frumos întipărite în sufletele lor.

Astfel, cei 15 rezidenți ai asociației noastre vor avea ocazia de a se alătura sutelor de tineri ce vor petrece câteva zile la mare. Dacă pentru ceilalți tineri marea înseamnă distracție, pentru Alina și Liviu va însemna câteva zile de neuitat din viața lor deja nedreaptă.

Alina, deși este oarbă și nu se va putea bucura de spectacolul valurilor marii cu siguranță sunetul acestora i-ar aduce zâmbetul pe buze. Iar pentru Liviu, aerosolii de dimineață vor însemna o șansă la o noua zi de viață, acesta având o puternică afecțiune a plamanilor.

Fericirea constă în zâmbetul de mulțumire!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia s-a născut din convingerea că fiecare persoană, indiferent de situaţia materială, poziţia socială, starea de sănătate are dreptul la o viaţă demnă şi decentă.

CASA BRIDGET, înfiinţată în anul 2003 în cadrul Asociaţiei Bunul Samaritean din Nicoreşti, este în prezent ,,acasă” pentru 16 adulţi cu dizabilităţi, oferindu-le găzduire și îngrijire pe o perioadă nedeterminată.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

8 Donații

Rich, Rach & boys X

572 RON
Happy Birthday ! X
10 May 2018
Hope you get to the seaside
04 May 2018
Donation from us and also tom and ann canavan
03 May 2018
01 May 2018
01 May 2018
La multi ani Aurelia
30 Apr 2018
Happy Birthday and amazing work that your doing :-)
30 Apr 2018
Happy birthday! I hope you hit your target and everyone has fun at the seaside
30 Apr 2018
Aurelia Stoian : ASOCIAŢIA UNITED CRISTIAN-AID BUNUL SAMARITEAN
Cel mai frumos cadou de ziua mea - Valuri, soare, mare bucurie