Semeni o faptă, culegi un obicei

 

Aurelia Stoian ASOCIAŢIA UNITED CRISTIAN-AID BUNUL SAMARITEAN

38% Complete
760 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor.

In urmă cu patru ani, spunându-le prietenilor mei ce îmi doresc de ziua mea, am descoperit ce inimoși pot fi aceștia si ce lucruri frumoase putem realiza împreună.

Dar din dar, devine cel mai frumos cadou de ziua mea. Nu vreau flori, bomboane sau cadouri, îmi doresc o donație pentru a merge la munte cu cei 15 rezidenți ai asociației noastre. Oameni inimoși ne-am oferit deja cazarea. Mai avem nevoie de transport, alimente și pentru excursii în împrejurimi.

Ne vom bucura de soarele primăverii, în timp ce pictez pe chipurile lor în culorile curcubeului speranța de mai bine.

Pictează și tu alături de mine!

Cu drag, Aurelia


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia s-a născut din convingerea că fiecare persoană, indiferent de situaţia materială, poziţia socială, starea de sănătate are dreptul la o viaţă demnă şi decentă.

CASA BRIDGET, înfiinţată în anul 2003 în cadrul Asociaţiei Bunul Samaritean din Nicoreşti, este în prezent ,,acasă” pentru 16 adulţi cu dizabilităţi, oferindu-le găzduire și îngrijire pe o perioadă nedeterminată.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

6 Donații

30 Mar 2019

Anonymous

20 RON
29 Mar 2019

Anonymous

150 RON
29 Mar 2019

Anonymous

30 RON
29 Mar 2019
29 Mar 2019

PGG

30 RON
Pentru oameni inimosi!!!
29 Mar 2019
Aurelia Stoian : ASOCIAŢIA UNITED CRISTIAN-AID BUNUL SAMARITEAN
Semeni o faptă, culegi un obicei