Cel mai frumos cadou de ziua mea - tablete pentru copiii de la Centrul de Zi Nicoresti

 

Dana Tudose-Tianu ASOCIAŢIA UNITED CRISTIAN-AID BUNUL SAMARITEAN

100% Complete
5,605 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragi prieteni sau parteneri de comunități,

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie. Este vorba despre copiii din familii nevoiașe din satul Nicorești, Jud Galați, sprijiniți de asociația Bunul samaritean, prin Centrul de Zi al asociației. 

 Beneficiarii acestui centru sunt 40 copiii care provin din familii cu posibilităţi materiale limitate. Aceştia vizitează zilnic Centrul, primesc o masă caldă, fac baie, îşi fac temele cu profesori specializaţi. Activităţile de socializare sunt multiple, de la ateliere handmade, expoziţii, concursuri, campionate de şahşi tenis, excursii si au acces la calculator şi internet.

din cauza restricțiilor cauzate de pandemie, copiii nu mai pot interacționa și nici învața ca înainte. Au nevoie de tablete. 
momentan au primit 12, și mai este nevoie de încă 38. Eu mi-am propus ca, din banii strânși, sa poată primi măcar 7-8 cu ajutorul acestui fundraiser. 

Cel mai frumos dar pe care mi-l puteti face este să fiti alături de mine și să donati cât puteți către acestă cauză.

Povestea Asociației este incredibila! Fondatoarea, britanica Claire Melinte, locuiește in Nicorești de peste 10 ani. Copiii ei cresc împreuna cu copiii ajutați de Centru. Eforturile și dedicarea ei către ajutorarea acestor copii mi-au umplut inima. 

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia s-a născut din convingerea că fiecare persoană, indiferent de situaţia materială, poziţia socială, starea de sănătate are dreptul la o viaţă demnă şi decentă.

Asociaţia United Cristian Aid Bunul Samaritean din comuna Nicoreşti, judeţul Galaţi a înființat în anul 2007 Centrul de Zi, dorind să diminueze abandonul şcolar.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

4 Donații

Your agency is a blessing to the kids and the world!
11 Jun 2020

Anonymous

105 RON
Să se adune cât mai mulți bănuți dați cu inimă deschisă pentru copii! Să vă fie de folos!
04 Jun 2020

Anonymous

5,000 RON
Thanks for all your great work
04 Jun 2020
Felicitari Dana. Si la multi ani !
04 Jun 2020
Dana Tudose-Tianu : ASOCIAŢIA UNITED CRISTIAN-AID BUNUL SAMARITEAN
Cel mai frumos cadou de ziua mea - tablete pentru copiii de la Centrul de Zi Nicoresti