Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Ioana Petrea ASOCIAŢIA UNITED CRISTIAN-AID BUNUL SAMARITEAN

78.571428571429% Complete
550 RON
Sumă strânsă
700 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Se împlinesc 20 de ani de când povestea unor copii abandonați în maternitate  reînceput alături de Ionel și Clair Melinte la Nicorești, în județul Galati. Cei doi nu s-au speriat de provocările și limitările unor copii născuți cu grave dizabilități, ci singurul lor gând a fost să le ofere o șansă la viață și să îi îngirjească. Și-au sumat o misiune curajoasă, dificultățile fizice sau psihice ale acestor copii au devenit și greutățile lor, pe care le depășesc pas cu pas cu răbdare și pricepere. 

Astăzi, cei14 copii au devenit adulți, iar Casa Bridget este singurul loc numit "acasă" pentru ei. Aici ei au parte de îngrijire personală, educație, terapie, asistență medicală și socializare., atâta timp cât Ionel și Claire au resursele necesare. Mai mult, ei primesc dragoste! 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți dragostea cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere pentru nevoile Casei Bridget și cele 14 suflete care au nevoie constant de ajutor din partea semenilor. 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi foferi o atenție, un buchet de flori sau un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Îți mulțumesc că ești alături de mine! 

Ioana


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia s-a născut din convingerea că fiecare persoană, indiferent de situaţia materială, poziţia socială, starea de sănătate are dreptul la o viaţă demnă şi decentă.

CASA BRIDGET, înfiinţată în anul 2003 în cadrul Asociaţiei Bunul Samaritean din Nicoreşti, este în prezent ,,acasă” pentru 16 adulţi cu dizabilităţi, oferindu-le găzduire și îngrijire pe o perioadă nedeterminată.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

6 Donații

************ private

100 RON
La multi ani draga Ioana! Cu sanatate, bucurie si oameni dragi alaturi❤️
12 Jul 2020

************ private

50 RON
La multi ani!
10 Jul 2020

************ private

50 RON
La multi ani, Ioana!
09 Jul 2020

************ private

150 RON
La multi ani si felicitari sincere
09 Jul 2020

************ private

50 RON
Many happy returns!
09 Jul 2020

************ private

150 RON
La multi ani, draga Ioana!
07 Jul 2020
Ioana Petrea : ASOCIAŢIA UNITED CRISTIAN-AID BUNUL SAMARITEAN
Cel mai frumos cadou de ziua mea