Vlad Mihai Ifrim - ASOCIAŢIA UNITED CRISTIAN-AID BUNUL SAMARITEAN

Each one teach one

6,200 RON Donatii stranse
100% Complete
3,000 RON Target
15 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

La multi ani mie!

 

Anul acesta imi donez ziua de nastere, astfel încât, dacă vrei sa imi faci un cadou, fă-o la butonul de mai jos.

 

O combinație vastă de elemente sunt necesare pentru ca o societate să prospere și să evolueze. Printre acestea, educatia a fost si va ramane intotdeauna unul dintre elementele principale spre accesul la oportunitati, noi descoperiri si nu in ultimul spre progres. O atentie speciala merita acordata celor mici si accesului lor facil la informatie si posibilitatea de a primi o educatie de calitate, acesta este principalul obiectiv al acestei actiuni de caritate.

Cu acest obiectiv in gand, am speranta că vom putea face impreuna o contributie pentru copiii din "Centrul de zi din Nicoresti" si a-le oferi instrumentele necesare pentru a-și urmări visurile.

 

Ca si motivatie suplimentara: toate donațiile ce vor fi făcute începând cu data de 25 iulie (ziua mea !) si până la sfârșitul lunii vor fi dublate de catre mine ca si parte din darul meu.

Te provoc in a imi face misiunea cat se poate de dificila in a dubla suma! :)

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata

____________________________________________________________________

 

Happy birthday to me!

 

I am pledging my birthday to charity, such that if you feel like getting me a gift, do so at the button below.

A vast combination of elements are required for a society to prosper and evolve. Amongst them, education has always been an invaluable key towards progress, opportunity and discovery. Thus, particularly catering for youngsters' need for better access to information and higher quality education, the charity I bring forth to you centers its activity in the pursuit of education.

With this goal in mind, I hope we will truly make a contribution to the kids from "Centrul de zi din Nicoresti" path and provide them with the tools needed to pursue their dreams and achieve their full potential.

 

Furthermore, to provide additional motivation and not only, all the donations that will be made starting with 25th of July (my birthday) till months end will be matched by me as part of my gift.

Hence, I challenge you to make it as tough as possible for me to match your sum! :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

ASOCIAŢIA UNITED CRISTIAN-AID BUNUL SAMARITEAN

Asociaţia s-a născut din convingerea că fiecare persoană, indiferent de situaţia materială, poziţia socială, starea de sănătate are dreptul la o viaţă demnă şi decentă.

Centrul de zi din Nicorești, Galați

Asociaţia United Cristian Aid Bunul Samaritean din comuna Nicoreşti, judeţul Galaţi a înființat în anul 2007 Centrul de Zi, dorind să diminueze abandonul şcolar.

15 Donatii

Anonymous

3,100 RON
as promised
02 Aug 2017
La multi ani! Sa faci si la anul la fel :P
31 Jul 2017

Anonymous

500 RON
29 Jul 2017
26 Jul 2017
26 Jul 2017
Mult succes cu aceasta initiativa extraordinara! Iti doresc sa ti se indeplineasca dorinte: sa iti fie cat mai greu s-o dublezi ;)
26 Jul 2017
La multi ani!
26 Jul 2017
100 RON
la multi ani Vlad!
25 Jul 2017
1,000 RON
25 Jul 2017

Scooby Doo

150 RON
You're awesome!
25 Jul 2017

Anonymous

150 RON
Keep up the good work!
25 Jul 2017
25 Jul 2017
happy birthday!!
25 Jul 2017

Mateiu

50 RON
La multi ani! Felicitari pentru initiativa!
25 Jul 2017
La multi ani Vlad! O initiativa interesanta pe care cred ca o voi urma si eu. Mult succes si asociatiei in demersurile pe care le face pentru sprijinirea copiilor!
25 Jul 2017