ASOCIAŢIA UNITED CRISTIAN-AID BUNUL SAMARITEAN

ASOCIAŢIA UNITED CRISTIAN-AID BUNUL SAMARITEAN

O casa de Craciun pentru Denisa si Iulian!

Status: Fundraising

Denisa și Iulian doi frățiori de 9 și 11 ani au nevoie de ajutor urgent, casa lor din satul Ionașesti, jud Galati a pierit în flăcări acum doua zile. Situația financiară a familiei este foarte redusă, acum părinții dorm în grajdiul unde mai de mult au avut un cal și o vacă. Denisa a povestit că mai au doar doi purceluși. Dorința ei este să o ajutăm să-i refacem casa și speră ca de Crăciun să aibă unde dormi și unde să-l primească pe Moș Crăciun! Vă rugăm să ajutați pe Denisa și Iulian să își reconstruiască casa. Ar fi minunat sa reușim si sa o reconectam la energie electrica ca ei să poată participa online la școală așa cum fac toți colegii lor.

Va multumim din suflet!

 

[ Show more ]

11,150 RON

Sumă:

2

Galantomi:

44

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

 

(RO) Denisa și Iulian doi frățiori de 9 și 11 ani au nevoie de ajutor urgent, casa lor din satul Ionașesti, jud Galati a pierit în flăcări acum doua zile. Situația financiară a familiei este foarte redusă, acum părinții dorm în grajdiul unde mai de mult au avut un cal și o vacă. Denisa a povestit că mai au doar doi purceluși. Dorința ei este să o ajutăm să-i refacem casa și speră ca de Crăciun să aibă unde dormi și unde să-l primească pe Moș Crăciun! Vă rugăm să ajutați pe Denisa și Iulian să își reconstruiască casa. Ar fi minunat sa reușim si sa o reconectam la energie electrica ca ei să poată participa online la școală așa cum fac toți colegii lor.

Va multumim din suflet!

 

(ENG) Denisa (9) and Iulian (11) urgently need our help! Their house has just burnt down leaving them homeless for Christmas. Their mum has a disability and they do not have any spare money to rebuild their house. Please make a donation so we can get them a house built for Christmas. If we raise enough, we'll also connect them with electricity so they can continue their online schooling.

Please give what you can to help Denisa and Iulian have a roof over their heads!

Many thanks in advance!