CASA BRIDGET = CASA SPERANŢEI

CASA BRIDGET, înfiinţată în anul 2003 în cadrul Asociaţiei Bunul Samaritean din Nicoreşti, este în prezent ,,acasă” pentru 16 adulţi cu dizabilităţi, oferindu-le găzduire pe o perioadă nedeterminată, îngrijire personală, educaţie, terapie, socializare şi petrecerea timpului liber alături de terapeuţi, lucrători sociali, voluntari tineri, voluntari vârstnici şi prieteni care vin să ne viziteze.

Rezidenţii Casei Bridget au fost preluaţi de la „Spitalul de Neuropsihiatrie” din localitate pe cand erau copii. Scopul nostru este de a-i face să simtă că fac parte dintr-o mare familie, să fie în siguranţă şi, mai ales, să-i ajutăm să ajungă cât mai aproape de potenţialul lor real.

Ei au nevoie de multă dragoste, îngrijire şi terapie recuperatorie. Pentru fiecare dintre ei încercăm să asigurăm un plus de „culoare” pentru ca ziua să le fie mai frumoasă. De aceea timpul liber îl petrecem împreună în curtea interioară dotată cu piscină, spaţiu de joacă şi o frumoasă gradină senzorială. Pe lângă gradul de dizabilitate, toţi rezidenţii noştri au dezvoltat şi afecţiuni curente pe care încercăm să le tratam cu dragoste şi mijloace proprii, asigurându-le câte o picătură de speranţă către mai bine.

Dacă în anul 2003 am schimbat destinul a 16 copii din spital, în prezent ne dorim să pictăm fiecare zi, fiecare clipă în culorile speranţei. Aceasta pentru ei înseamnă iubire, sănătate, dezvoltare individuală, educaţie, socializare şi o viaţă demnă.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

35

Suma:

7,339 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: CASA BRIDGET = CASA SPERANŢEI

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. 

760 RON

Suma:

1

Galantomi:
6 Donatii

In beneficiul: CASA BRIDGET = CASA SPERANŢEI

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

2,000 RON

Suma:

2

Galantomi:
8 Donatii

In beneficiul: CASA BRIDGET = CASA SPERANŢEI

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

4,579 RON

Suma:

2

Galantomi:
21 Donatii

Pagini fundraising

Semeni o faptă, culegi un obicei

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. In urmă cu patru ani, spunându-le prietenilor mei ce îmi doresc

2,000 RON Target
760 RON Suma
6 Donatii
38% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea - Valuri, soare, mare bucurie

Pentru al treilea an consecutiv îmi donez ziua de naștere tinerilor rezidenți din Casa Bridget și tot ceea ce îmi doresc anul acesta de ziua mea,

3,000 RON Target
2,000 RON Suma
8 Donatii
66.666666666667% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea

RO: Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere u

5,000 RON Target
3,425 RON Suma
14 Donatii
68.5% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea - O zi la Salina

                                              O zi la Salina.         Cu drag imi ofer ziua mea de n

1,000 RON Target
1,154 RON Suma
7 Donatii
100% Complete