Sprijin pentru 10 persoane cu dizabilitati din Iasi si Galati

Proiectul se adreseaza persoanelor cu probleme de mobilitate care utilizeaza un scaun rulant sau sunt imobilizate la pat, pentru a veni in intampinarea dificultatilor financiare, pentru a le asigura un trai decent si pentru a initia activitati sociale prin care sa prevenim marginalizarea.

Proiectul reuneste doua asociatii: Asociatia Bunul Samaritean din Galati si Asociatia Crestin Umanitara Slujirea Vietii din Iasi, care si-au unit fortele pentru a ajuta 10 persoane cu dizabilitati din Iasi si Galati timp de sase luni.

Sprijinul presupune includerea beneficiarilor in activitati sociale, asigurarea de alimente si  materiale de igiena personala (pampers, servetele umede etc) in valoare de 2000 de lei pe luna, in total 12.000 de lei.

Astfel, prin activitatile desfasurate vom preveni excluziunea sociala, vom facilita accesul la produsele specifice ingrijirii persoanelor imobilizate, precum si asigurarea unei alimentatii echilibrate.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

12

Suma:

760 RON

Evenimente fundraising

31 iul 2018

Pe Camino pentru cei care nu pot sa mearga

In beneficiul: Sprijin pentru 10 persoane cu dizabilitati din Iasi si Galati

Daniela Cadar va strabate sase sute de kilometri pe jos, in Spania in perioada 2 – 31 iulie 2018, pe Camino Salvador, Camino Primitivo, Camino Finisterra si Camino Muxia, pentru cei care nu mai pot sa mearga.

760 RON

Suma:

1

Galantomi:
12 Donatii

Pagini fundraising

Merg pentru cei care nu mai pot sa mearga

Fiind unul dintre cele mai vechi drumuri de pelerinaj din lume, Camino este strabatut anual de peste 150.000 de pelerini de pe tot globul, pentru majo

12,000 RON Target
760 RON Suma
12 Donatii
6.3333333333333% Complete