Aurelia Stoian - ASOCIAŢIA UNITED CRISTIAN-AID BUNUL SAMARITEAN

Donez ziua mea de naștere pentru o îmbrațișare...

1,005 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
8 Donatii

 

Minunată, este îmbrațișarea pe care o primesc în fiecare dimineață de la Simona și Mihaela, și cu atât mai mult îmbrățișarea din priviri oferită de Florin.  Acești trei copii au Sindromul Down și îmi doresc pentru ei continuarea terapiei începută cu psihologul în cadrul Fundației Bunul Samaritean.                                                                

Sunt o norocoasă, la fel si copiii mei - știu și mulțumesc pentru asta în fiecare zi. Fac ce-mi place, sunt înconjurată de oameni și proiecte ce ma mențin activa.                                                                                                        

Din acest motiv o să vă rog ca anul acesta să fiți alături de mine de 1 mai - ziua mea de naștere (ziua internațională a muncii - poate nu este o coincidență iar psihologul ar putea munci în continuare cu copiii).                      

NU vreau flori, bomboane sau daruri scumpe (deși recunosc îmi plac tare mult si îmi aduc zâmbetul pe buze!). Anul acesta îmi doresc un zâmbet pentru ei, ce poate fi rezultatul unei ore de terapie. Doar opriți-vă un moment și gandiți-vă la asta.

Vă invit cu mare drag să dăruiți acestor minunați copii câte o oră de terapie și promit să vă întorc înzecit fiecare îmbrățișare a copilului cu Sindrom Down.

Vă mulțumesc,

Aurelia


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

ASOCIAŢIA UNITED CRISTIAN-AID BUNUL SAMARITEAN

Asociaţia s-a născut din convingerea că fiecare persoană, indiferent de situaţia materială, poziţia socială, starea de sănătate are dreptul la o viaţă demnă şi decentă.

Un zambet – o imbratisare

Proiectul, ”Un zâmbet – O îmbrățișare„ își propune să asigure continuarea terapiei ABA începută în cadrul fundației, pentru a dezvolta abilitați de comunicare, autoservire, cognitive și de socializare, adică activitați de viața independentă.      

Dăruiește ziua ta ~ 2016

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

8 Donatii

Cash Cash

210 RON
03 May 2016

Angajatii Angajatii

200 RON
02 May 2016
La multi ani Aurelia
30 Apr 2016

Anonymous

75 RON
Super idea Aurelia! La multi ani - o zi minunata. Salutari la fundatie din partea mea :)
28 Apr 2016

Anonim Anonim

300 RON
28 Apr 2016
La Multi Ani!
28 Apr 2016
27 Apr 2016

Anonymous

10 RON
19 Apr 2016