Sunt Moș Crăciun Galantom

 

Ana Maria Ghiorghiu ASOCIAŢIA UNITED CRISTIAN-AID BUNUL SAMARITEAN

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia s-a născut din convingerea că fiecare persoană, indiferent de situaţia materială, poziţia socială, starea de sănătate are dreptul la o viaţă demnă şi decentă.

Hrană ar trebui să fie un drept. Persoanele vulnerabile , fie ele persoane cu dizabilități, copii sau vârstnici, nu mănâncă doar de sărbători. O fac, sau de fapt AR TREBUI să o facă , zi de zi, ca noi toți! Din acest motiv, lansăm proiectul BUCĂTĂRIE pentru BUCURIE, un proiect prin care ne dorim sa oferim  hrană pentru aproximativ 100 de persoane,  Asociația deține spațiul pentru acest proiect, însă este nevoie de resurse materiale pentru amenajare și dotare. Resursele noastre de iubire și grijă sunt nelimitate, însă nu la fel sunt, din păcate, și cele materiale, așa că te rugăm să ne ajuți să dăm viață BUCĂTĂRIEI pentru BUCURIE!
Te invităm să adopți adevăratul spirit al Crăciunului: GENEROZITATEA. Noi credem că cel mai frumos cadou pe care îl putem primi anul acesta de Crăciun este bucuria de a ajuta pe cineva. Te invităm astfel să îți faci o pagină de Galantom și să le spui familiei și prietenilor că în locul cadourilor, îți dorești să susțineți împreună pe cineva care are nevoie de ajutor. În

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Ana Maria Ghiorghiu : ASOCIAŢIA UNITED CRISTIAN-AID BUNUL SAMARITEAN
Sunt Moș Crăciun Galantom