Citesc minim 30 de minute pe zi pentru 30 Zile și #SuntGalantOM

 

Ana Ghiorghiu ASOCIAŢIA UNITED CRISTIAN-AID BUNUL SAMARITEAN

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Am acceptat provocarea de a alege un Obicei Galantom pentru o cauză bună!

Am ales să citesc minim 30 de minute pe zi pentru 30 de zile și să susțin astfel o cauză care are nevoie de sprijin.  Îmi doresc ca Centrul de zi al Asociației Bunul Samaritean din Nicorești să iși deschidă portile și să pot citi alături de copiii de acolo.

În această provocare am alături Biblioteca Municipală Stefan Petica din Tecuci, o institutie cu un fond de carte impresionanat și extrem de atrăgator, iar ca să-mi pot duce provocarea până la capăt, am nevoie să-mi fii si tu alături.

Lasă-mi un mesaj de încurajare și fă și tu o donație pentru proiectul ales de mine. Pentru că lumea devine mai bună atunci când creem o #retea_a _faptelor_bune!

Îți mulțumesc din inimă că ești lângă mine și sunt convinsă că impreună reușim să facem vara lui 2021, o vară de neuitat! 

Dacă vrei să accepți și tu provocarea Obicei Galantom, intră pe obicei.galantom.ro și alătură-te comunității oamenilor de bine.




Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia s-a născut din convingerea că fiecare persoană, indiferent de situaţia materială, poziţia socială, starea de sănătate are dreptul la o viaţă demnă şi decentă.

Asociaţia United Cristian Aid Bunul Samaritean din comuna Nicoreşti, judeţul Galaţi a înființat în anul 2007 Centrul de Zi, dorind să diminueze abandonul şcolar.

De obicei, începutul de an este perioada rezoluțiilor. Atunci ne planificăm cum o să renunțăm la fumat, cum o să facem mai mult sport, cum o să citim mai mult sau cum o să avem grijă să mâncăm mai sănătos.  Noi zicem că nu doar începutul de an este bun pentru asta, ci oricând decidem să renunțăm la un obicei mai puțin bun sau facem eforturi pentru a adopta unul care să ne f

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Ana Ghiorghiu : ASOCIAŢIA UNITED CRISTIAN-AID BUNUL SAMARITEAN
Citesc minim 30 de minute pe zi pentru 30 Zile și #SuntGalantOM