Sprijin pentru 10 persoane cu dizabilitati din Iasi si Galati

Status: Finantat

Proiectul reuneste doua asociatii: Asociatia Bunul Samaritean din Galati si Asociatia Crestin Umanitara Slujirea Vietii din Iasi , care si-au unit fortele pentru a ajuta 10 persoane cu dizabilitati din Iasi si Galati timp de sase luni.

Suma:

760 RON

Galantomi:

1

Donatii:

12

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Proiectul se adreseaza persoanelor cu probleme de mobilitate care utilizeaza un scaun rulant sau sunt imobilizate la pat, pentru a veni in intampinarea dificultatilor financiare, pentru a le asigura un trai decent si pentru a initia activitati sociale prin care sa prevenim marginalizarea.

Proiectul reuneste doua asociatii: Asociatia Bunul Samaritean din Galati si Asociatia Crestin Umanitara Slujirea Vietii din Iasi, care si-au unit fortele pentru a ajuta 10 persoane cu dizabilitati din Iasi si Galati timp de sase luni.

Sprijinul presupune includerea beneficiarilor in activitati sociale, asigurarea de alimente si  materiale de igiena personala (pampers, servetele umede etc) in valoare de 2000 de lei pe luna, in total 12.000 de lei.

Astfel, prin activitatile desfasurate vom preveni excluziunea sociala, vom facilita accesul la produsele specifice ingrijirii persoanelor imobilizate, precum si asigurarea unei alimentatii echilibrate.